Для тіста.
Сметана - 3-4ст. л.
Майонез - 3-4ст.л.
Яйце - 2 шт.
Борошно - 9 ст.л.
Для начинки.
Сир
Помідори
Ковбаса (сосиски)
Відварене або обсмажене м'ясо й інше за смаком.
Складові компоненти тіста добре перемішати отримавши досить рідке тісто.Отриману масу вилити на покриту олією розігріту сковороду. Викласти шарами поверху на тісто порізані компоненти для начинки.
Твердий сир натерти на грубій тертці та викласти поверху на начинку. Чим більше буде сиру, тим смачнішою та пікантнішою вийде піца.
Сковороду накрити кришкою і поставити на невеликий вогонь. Піца буде готовою, щойно сир розплавиться.

Немає коментарів:
Дописати коментар